Mrs Curlie`s

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Vi är mycket stolta att sälja Mrs Curlie`s delikatessfudge. 

En kvalitets fudge som smakar underbart, tillverkas i England över en gasol låga i koppar grytor. Har används bara riktiga råvaror i tillverkningen. 

Bilden visar ägarna (Marie-Therese och Christian) till Mrs Curlie`s. Brukar du besöka Liseberg runt jul ? har du säkert sett dom sälja sin fudge där.


Har du en gång smakat våran goda fudge så glömmer du den aldrig.


Vad är fudge?

Fudge är en slags kola som görs på framför allt socker, gräddmjölk, smör och smakämnen. Engelsk fudge är ofta ljus och har en mjuk, jämn konsistens och smälter i munnen. Hemligheten med att få en jämn konsistens är att du måste röra oavbrutet under tiden smeten kallnar och det är ett hantverk att få det rätt! 

Mrs Curlie’s Delikatessfudge skapas utifrån traditionella familjerecept. Med den finaste Cornish clotted cream, smör och socker skapas den här krämiga varianten. Vår delikatessfudge är vår absolut finaste fudge med otrolig konsistens och smak. 

Innehåller den mjöl eller nötter?

Fudge innehåller i grunden inget mjöl och kan därför serveras som ett glutenfritt alternativ.  Vissa sorters fudge har nötter som en ingrediens, t ex Hasselnöt, Valnöt & lönnsirap osv. I övrigt är det ingen ingrediens, men tillverkas i en fabrik som använder nötter och det kan därför finnas spår.

Vår delikatessfudge innehåller naturliga smakämnen och färgsättare och det är äkta likörer och wiskey i våra goda "vuxensmaker". 

Tillverkad i en fabrik som använder jordnötter och nötter som ingredienser. Förvara svalt, mörkt och torrt (12-18 grader, max 60 % luftfuktighet). Förslut väl efter öppning.


Flera populära produkter

Cappucino med vit choklad.

79 kr
Läs mer

Whisky

79 kr
Läs mer

Christmas

59 kr
Läs mer