• Påskeskum

Påskeskum

20 kr

Påskens Söta Höjdpunkt – Påskeskummet Som Hoppade Rakt in i Hjärtat!

Är du redo att hoppa högt av glädje? Vår 110 grams strut fylld med fluffigt påskeskum är inte bara en godis, det är en upplevelse! Formade som bedårande påskharar, dessa skumfigurer kommer att få dig att studsande av lycka ända fram till påskafton.

Men vänta, det blir bättre! Inte nog med att de smakar himmelskt – de ser också ut som små konstverk. Perfekt för att imponera på svärmor eller för att vinna årets 'Mest Originella Påskbord'. Glöm tråkiga chokladägg och ordinära marsipankycklingar, vårt påskeskum tar din påskfirande till en helt ny nivå av söthet och stil.

Med Tomtens Brända Mandlar kan du vara säker på att varje strut är packad med kärlek och de allra bästa ingredienserna. Så varför nöja sig med mindre? Lägg till lite extra fjäder i din påskhatt och gör ditt snacksskafferi redo för den ultimata smakexplosionen. Beställ nu och se dina nära och kära hoppa av förtjusning (och kanske en smula avund) när de får syn på dessa otroligt gulliga och oemotståndliga påskharar!

Ingredienser: glukossirap, socker, invertsockersirap, gelatin, syra (citronsyra), vegetabiliska oljor (kokos, raps), naturlig arom, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämne (betakaroten)