Hård Konfektyr

Hård Konfektyr - Där Sötman Möter Karaktär

Vill du ha en smakupplevelse som stannar kvar länge? Tomtens Brända Mandlars hårda konfektyr är ditt självklara val! Här hittar du den perfekta kombinationen av tradition och innovation, med klassiska favoriter och nya spännande smaker. Varje bit är en resa för smaklökarna - knaprigt, sött och ohämmat gott.

Köp 6 stycken strutar och betala för 5 stycken. Det är rätt tid att fylla upp ditt godisförråd! Vem kan motstå ett erbjudande som detta? Ladda upp med de bästa från Tomtens Brända Mandlar och spara pengar samtidigt!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Du behöver inte bekymra dig om några kodkombinationer eller rabattkuponger. Vi har gjort det lättsamt för dig - bara välj dina favoriter och vi fixar resten.

Vid köp av 12 strutar så blir det en extra strut ( nr 13 ) Dubbelt upp på njutningen! Fler strutar innebär mer av det goda till dig eller att dela med vänner och familj. Passa på, det är en deal som inte kommer ofta!

Lämna gärna ett meddelande i kassan vad du önskar? Vi uppskattar din input! Berätta för oss vilka smaker som får ditt hjärta att slå snabbare, så ser vi till att magin händer.

Sugen på hård konfektyr som sticker ut? Besök Tomtens Brända Mandlar nu och upptäck en värld av sötma som väntar på att bli din. Du vet att du vill!